Fortryllende brudekjoler som vil trollbinde din drømmeprins

Annonse:
Feras 6 mai GANT

Fortryllende
brudekjoler som vil trollbinde din drømmeprins

Vet du hvordan din drømmebrudekjole ser ut? Om ikke - senk skuldrene! I samarbeid med brudemerket LILLY gir vi deg et knippe vakre brudekjoler i ulike stiler, slik at du kan komme nærmere kjolen som sier «ja». Kanskje svaret nettopp er en brudekjole fra LILLY?

Noe de fleste drømmer om allerede fra de er små er å finne den lekreste av alle brudekjoler til sin bryllupsdag. Du vet… Den magiske, eventyrlige brudekjolen som trollbinder din kommende ektemann på livets største og viktigste dag, og som gjør drømmene til virkelighet. 

Veien til den perfekte brudekjole, den er ikke bare-bare! Hvor skal du starte og hva er egentlig den riktige stilen for deg? Sjefdesigner i det danske kjoleatelieet LILLY, Eva Dorthe Smith, mener at en brudekjole først og fremst handler om å glede seg selv. Brudekjolen er ikke «bare» en hvit kjole. Den skal også reflektere dine verdier, livsstil og personlighet. 

LILLYs brudekreasjoner er en hyllest til skandinavisk stil, og har gjennom 78 år tilbudt bruder stilren nordisk design i verdensklasse. Merket er nå en av Europas største innenfor sitt segment. 


LILLY ble grunnlagt i 1946 av Lilly Brændgaard Hansen. Like fra starten var LILLY's misjon å skape lekre og trendy brudekjoler for den unge og moderne bruden, som er bevisst på sitt budsjett uten å gå på kompromiss med stil og utstråling.

Drømmende brudekjoler på nett: Like fantastiske som du måtte håpe på

For noen vil den perfekte brudekjolen få en til å gråte, for andre kjenner man på en frydefull følelse. Den vil garantert for deg til å lyse opp innenfra og ut, og gjøre deg mer spent på den store dagen som kommer. En brud som finner sin brudekjole er et magisk øyeblikk, nettopp fordi den representerer starten på « forever » og alle dyrebare minner som kommer med dagen og tiden etter. Så gjør deg klar til å bli forelsket i våre håndplukkede, uimotståelige design fra LILLY. Velkommen til en drømmende verden av brudekjoler på nett!

En kolleksjon du vil forelske deg i!

Ikke bare er kjolene fra LILLY kjent for å være lette og se uanstrengt vakre ut, du skal også kunne føle deg fri og komfortabel når du bærer dem. 

LILLYs nye brudekolleksjon hyller femininitet og kjærlighet, samtidig som design og komfort er ivaretatt. Kolleksjonen består av minimalistiske brudekjoler med scandi chic estetikk, der hver kjole er en unik kreasjon bruden føler seg som verdens vakreste i. 

Hos LILLY finner du et stort utvalg av vakre brudekjoler: blomstrende, lekre, romantiske eller helt enkle – det er helt sikkert en LILLY for deg. 

Hvilken stil er den rette?

For å finne din stil innen brudekjoler, er det lurt å ta utgangspunkt i stilen du ellers har. Foretrekker du det enkle eller liker du å skille deg ut? 

Samtidig som det er fint å kunne ta det litt ekstra ut akkurat denne dagen, er det også viktig å føle seg som seg selv. 

Vi har funnet frem noen unike brudekjoler innen tre ulike stiler: romantisk, stilren og bohemsk. 

Romantisk brudekjole

En romantisk brudekjole på livets mest romantiske dag – det kan ikke slå feil! En romantisk kjole kan være så mangt, men kjennetegnes gjerne av blonder, klassiske snitt og lag på lag med tyll i en skjønn (og romantisk) harmoni. 

Ditt Bryllups romantiske favoritter

LILLY Brudekjole- Ekte Drømmekjole Magi

LILLY brudekjole med dyp utskjæring

LILLY Brudekjole med drop-waist

Stilren, moderne brudekjole

Dersom du foretrekker det enkle, er nok en klassisk og stilren brudekjole noe for deg. Den er ikke for prangende i uttrykket, men har fokus på pene snitt og rene stoffer, og diskré, men samtidig feminine vibber. Perfekt å pynte opp med lekre accessorier, i den grad du måtte ønske. 

Ditt Bryllups stilrene favoritter

Figursydd LILLY Satin Brudekjole med Splitt

LILLY Brudekjole i stretch

Satin Brudekjole med Cut-Out og Lommer

Vår absolutte favoritt i 2024 er den rålekre satengbrudekjolen med utskjæringer på siden - en moderne fortolkning av den klassiske satengbrudekjolen med LILLYs skandinaviske preg. Vi synes den nye trenden med enkle, urbane brudekjoler med kule detaljer som skjulte lommer og fancy rygg, er et friskt pust.

Brudekjoler i bohem-stil

Bohemske brudekjoler er i vinden – og det med en god grunn! Brudekjoler i bohemsk stil har ofte blonder og en blanding av et minimalistisk, men også et mer avslappet uttrykk. Veldig mange bruder går for en kjole med et bohemsk uttrykk, og vi synes det er så lekkert. Lengden på kjolene varierer, men de kan være både korte og lange, og andre har også lange slep. 

Ditt Bryllups bohemske favoritter

Passions by LILLY Brudekjole

A-line brudekjole med blonde overdel

Nydelig LILLY brudekjole


Når en kjole bestilles på nett fra Danmark, er det noen ekstra utgifter til frakt og moms (men til gjengjeld blir den danske moms trukket fra før den norske blir lagt til, dermed er kjøpssummen nesten den samme). LILLY har dyktige forhandlere i Norge, hvor bruden kan prøve LILLYs kjoler og avtale med butikken vilkår for at de håndterer bestilling av brudekjolen.

Sjefdesigner Eva Dorthe Smith, LILLY

Ble du litt klokkere på din brudestil? Se flere brudekjoledrømmer fra LILLY her.

4 gode grunner til å kjøpe brudekjole på nett

Brudekjolen er det mest spesielle antrekket av alle i et bryllup. Derfor kan noen tenke at det er skummelt å kjøpe brudekjoler på nett. Men her tenker vi helt motsatt. Nedenfor er noen grunner til at vi mener det å handle brudekjole på nett har flere fordeler enn ulemper.

1. Lett tilgjengelig. Du kan finne din drømmekjole uten så mye å måtte løfte en finger! Du velger selv når du vil handle, og bare med noen få klikk kan din brudekjole være på vei hjem til din dørmatte.

2. Bredere utvalg. Oftere har butikker på nett bredere utvalg av produkter, farger og størrelser enn i selve butikken, siden hylleplass ikke er et problem. Ved å kjøpe brudekjole på nett får du altså luksusen med å ha flere valg å velge mellom. 

3. Dyrebar tid spart! Å handle brudekjole på nett vil spare deg for både tid og krefter. Du slipper lange køer og enda lengre ventelister, og du kan heller glede deg til å få din brudekjole levert direkte på døra.

Tagger