Nydelige gifteringer med diamanter- Symbolet på evig kjærlighet

Annonse:
Feras 6 mai GANT

Nydelige gifteringer med diamant - Symbolet på evig kjærlighet

KOMMERSIELT INNHOLD // I SAMARBEID MED THUNE

Mens forlovelsesringer har prydet ringfingre som et symbol på evig kjærlighet så lenge vi kan huske, er det gifteringer som gjør ekteskapet offisielt.

Din vakre giftering er en feiring av løftet om ekteskapet du og din kjære utveksler på bryllupsdagen; løftet om å være sammen for resten av livet. Og det er nettopp det som gjør den så verdifull.

Thune står sterkt i sin rolle med å skape magiske gifteringer og har nøye valgt ut sine 14 mest populære og klassiske ringer kun for deg.

Ta en titt og bli inspirert!

Gifteringer med diamant - Et løfte for livet

Ønsker du å legge til litt mer eleganse over gifteringen din, for å kanskje matche din personlighet enda bedre, finnes det gifteringer med de vakreste diamanter – en eller flere.

Diamanter symboliserer uendelighet, romantikk og kjærlighet. De er klassiske og tidløse, og deres holdbarhet vil vare for evigheten.

Eternity Siena diamantring i gult ull 2,00 ct

Eternity Siena diamantring i gult gull 0,50 ct

Eternity Siena diamantring i hvitt gull 1,00 ct

Eternity Siena diamantring i hvit gull 0,75 ct

En sentimental betydning

Å ha et spesielt budskap eller et meningsfylt symbol gravert på innsiden av gifteringene deres er en fin måte å gjøre ringen til deres helt, helt egen. Du kan uttrykke deg selv på en måte som er helt unikt for deg og din kjære med en enkel setning, som for eksempel «Jeg elsker deg» eller kanskje «Me and you, just us two»? Eller et design med bryllupsdatoen deres. Her er det bare fantasien som setter grenser!

De fleste ønsker å skrive inn dato for bryllupsdagen, initialer eller en annen personlig hilsen i ringene. Vi har flere typer gravering dere kan velge for ringene deres, og dere kan også gjøre det ekstra personlig med gravering i deres egen håndskrift.

– Anne Skjefstad, Produkt Direktør

Varige verdier - Kjærlighet til hverandre, til kloden

Siden din giftering er noe du vil bære og verdsette for resten av livet, bør materialet du velger være holdbart. Hos Thune kan du være trygg på kvaliteten, opprinnelsen og bakgrunnen til produktene, da de setter bærekraft og miljø først. Thune er opptatt av varige investeringer og viktigheten av å ta vare på det du eier til neste generasjon.

Gifteringene fra Promise by Thune består av 100% resirkulert gull og er laget for å bæres hver dag gjennom et langt liv.

Eternity Positano diamantring i gult gull 0,50ct

Eternity Venice diamantring i gult gull 0,25 ct

Giftering med diamanter fra Thune

Giftering med diamantrad fra Thune

Gifteringer i gult gull- Herfra til evigheten

Forlovelsesringer har en tendens til å stjele søkelyset når det kommer til ekteskapsrelaterte smykker, men gifteringen bør ikke overses. Det er noe helt eget å bære en klassisk giftering i gult gull rundt venstre finger, da den representerer det tradisjonelle evighetsbåndet mellom deg og din bedre halvdel. 

Vi har snakket med Thune som viser til sine 10 mest fortryllende gifteringer — og med hjelp av dem er vi sikker på at du vil finne de perfekte gifteringene for deg og din kommende partner.

"Det er lange tradisjoner for gifteringer i gult gull, men mange velger også gifteringer i hvitt gull. Disse to nydelige materialene er det tydeligste og mest populære symbolet på ekteskap og evig kjærlighet."

Giftering med diamant fra Thune

Giftering i 5 mm gult gull fra Thune

Giftering i 4 mm gult gull fra Thune

Giftering i 4 mm gult gull fra Thune

Giftering i 3.5 mm gult gull

Giftering i 3 mm gult gull fra Thune

Gult gull er definisjonen på tidløshet

Kombinasjonen av tidløst utseende, slitestyrke, allsidighet og ringens klare betydning- gjør gifteringer i gult gull til et svært populært valg.

" Thune er en aktør som står for etisk handel og responsible sourcing. Vi bruker en høy andel resirkulerte materialer som har gode sertifikater og bidrar med det vi kan for å bevare kloden."
Thune

Hva du må huske på når du ser etter gifteringer