Forevige de fine minnene fra bryllupet

Annonse:
Feras 6 mai GANT

Forevige de fine minnene

FRA BRYLLUPET

KOMMERSIELT INNHOLD // I SAMARBEID MED FOTOKNUDSEN

Store øyeblikk fortjener å bli foreviget, og hva er vel mer koselig enn å samle bildene fra det magiske bryllupet i en personlig fotobok? I samarbeid med Fotoknudsen viser vi dere hvordan du enkelt kan lage en fotobok så fin at den kan ligge fremme til pynt.

Lykkelige øyeblikk i bokformat

Bryllupsdagen er en av de mest minneverdige og travleste dagene i livet, og en dag man gjerne vil huske tilbake til og dele minner fra. Få minnene fra bryllupet til å skinne i en fotobok. Rett og slett et flott fotoalbum fra bryllupet – coffee table book-edition!

Coffee table-bøker er blitt mer og mer populært de siste årene. De er like mye en interiørdekorasjon som en bok, like interessant å bla i som den er vakker. De er dekorative med flotte omslag, samtidig tidløse og med et elegant uttrykk. 

Så hvorfor ikke la dere inspirere av den klassiske coffee table-boken, og lage en selv, full av minner fra den store dagen? Ikke bare vil dere få en fotobok som dere er stolte av å ha liggende fremme, men dere vil sannsynligvis også se mer i den enn om den støvet ned i en bokhylle. I samarbeid med Fotoknudsen viser vi hvordan dere kan skape en egen minneverdig fotobok på fotoknudsen.no. 

På omslaget trenger det ikke å være mer enn en behagelig farge, et bilde fra bryllupet med god oppløsning, navnene deres og dato.

La designet stå i stil med bryllupstemaet

Med tusenvis av vakre bilder å velge mellom, kan det føles utfordrende å lage et bryllupsalbum helt fra bunnen av. Dere vil forevige alt – forberedelsene, turen opp kirkegulvet, tårene, kaken, brudevalsen og alle menneskene som gjorde dagen så spesiell. 

Fotoknudsen har et stort utvalg av forhåndsdesignede maler slik at fotoboken blir personlig og stilren. Enten bryllupet deres var en intim feiring på stranden eller en stor familieaffære, vil dere finne en temabok med bryllupsdesign som passer perfekt for dere. 

Bla gjennom de ulike malene og få ideer til hvordan dere best kan vise frem favorittbildene deres. Hvilken form liker dere, kvadratisk eller rektangulært? Og hva med størrelse, fonter og farger? Kanskje finner dere en kombinasjon dere ellers ikke ville ha tenkt på, og ender opp med å lage et vakkert minnesmerke som vil tåle tidens tann. 

Tips!
La farger og stemning fra den spesielle dagen gjenspeile seg i bakgrunner og cliparts. Du kan bruke blomsterarrangementene som inspirasjon eller fargene til brudepikene.

Favoritter blant liggende temabøker

Fotobok i liggende format er perfekt når man har store bilder i fokus. Dette gir rom for horisontale bilder i full bredde, og et pent design. 

En ekstra stor bryllupsbok i liggende format blir til en nydelig coffee table-bok som du kan vise fremme i stuen. 

De små detaljene

Fotoknudsen

Minimalistisk bryllup

Fotoknudsen

Gi alle bildene en sjanse

Dersom dere brukte bryllupsfotograf på den store dagen, sitter du sannsynligvis igjen med en drøss av flotte profesjonelle bilder. De blir alltid fantastiske, men ofte tar også gjestene noen blinkskudd med egne kameraer eller telefoner på selve dagen. 

For å få en artig vri på det klassiske, profesjonelle bryllupsalbumet, kan du legge til noen av de beste, spontane øyeblikksbildene dine, eller noen morsomme selfier du tok mens du danset ut i de små nattetimer.

Hos Fotoknudsen kan dere enkelt velge og kombinere bilder etter eget ønske. Start med å få en oversikt over bildene dere vil ha med, og hvilke som passer sammen basert på situasjon, utsnitt og farger. Velg så en temabok for bryllup som har passende oppsett, med rom for mange mindre bilder, som til sammen utgjør en nydelig helhet.

Pssst...Bryllupsdagen er deres dag, og det bør bryllupsalbumet deres også reflektere. Velg de viktigste øyeblikkene og gjør det personlig, så får dere en fotobok som dere vil sette pris på i all fremtid.

Skap variasjon

En bok utelukkende bestående av bilder er selvfølgelig superfint, men hva med å krydre det litt? Ved å variere mellom bilder, tekst og annet innhold, blir det en mer helhetlig minnebok enn bare et fotoalbum. 

Gi boken et kreativt preg og glem ikke å få med bryllupsdatoen, noen fine linjer fra gjesteboken eller til og med yndlingssitater fra talene som fikk deg til å felle en tåre eller to. Hva enn som måtte skape litt av sommerfuglene i magen fra den store dagen-ta det med!

I bryllupsfotoboken kan dere beskrive hva dere begge følte i et bestemt øyeblikk.

Det riktige omslaget kan utgjøre en stor forskjell

For å starte historien om bryllupsdagen din på en god måte, velg et omslag som virkelig setter stemning. Til et hyggelig kirkebryllup bør du gå for en mer tradisjonell stil, men hvis dere valgte et overdådig slottsbryllup, passer det kanskje bedre med et skinnomslag til fotoboken. 

Hvis den store dagen deres var litt mer uformell og mer som en fest, kan du la dette skinne igjennom med fargebobler og designelementene.

Nydelig fotobok fra bryllup som gir magiske vibber. Foto: Fotoknudsen.no

Ekstra fin finish

Om du ønsker den siste, ekstra finishen, anbefaler vi å oppgradere fotoboken med en Layflat-innbinding. Dette er rene Porsche-utgaven innen fotobøker. 

Med Layflat-innbinding flyter venstre og høyre side sømløst sammen, noe som gir en nydelig og helhetlig opplevelse av hvert eneste oppslag i boken. I tillegg har denne innbindingen tykkere papir enn en standard fotobok, perfekt for bilder som fortjener plass over to sider. Vi anbefaler denne fotoboken med Layflat-innbinding.

Favoritter blant stående temabøker

Maler i stående format egner seg godt for bøker der dere ønsker variasjon. Vertikale sider oppleves luftige, og har plass til bilder i ulike formater.

Sort minimalisme

Fotoknudsen

En perfekt dag

Fotoknudsen

3 hurtigtips når du lager fotobok fra bryllupet:

Ble dere inspirert, og har lyst til å skape deres egen fotobok fra bryllupet?