Benporselen | Naturlig vakkert porselenservise

Benporselen | Naturlig vakkert porselenservise
Annonse:
Feras 6 mai GANT

Benporselen | Naturlig vakkert porselenservise

Vil du vite hvorfor et porselenservise er en av de fineste bryllupsgavene du kan gi til noen du er ekstra glad i?

Det ligger en mektig og kjærlig symbolikk bak gaver av porselen, i tillegg til å være et vakkert og elegant arvestykke som vil følge brudeparets familie i mange hundre år.

Porselenservise | En symbolsk gave og et familiearvestykke

Symbolikken bak porselen er gåsehudverdig.

Porselenet går gjennom ekstreme forhold for å oppnå sitt slitesterke resultat. Et resultat med en urokkelig holdbarhet ethvert ekteskap trenger for å vare evig.

Porselen symboliserer at du tror på den livslange styrken og holdbarheten i brudeparets kjærlighet.

Videre er porselen en påminnelse om – og heder til – familien som brudeparet vil bygge sammen. Fordi porselen går i arv fra generasjon til generasjon.

Alt dette gir porselen et omtenksomt, kjærlig og personlig preg, samtidig som det gir nydelige ringvirkninger av nær historie og nostalgi – til evig tid.

Snø bolle fra Wik & Walsøe

Snø dyp tallerken fra Wik & Walsøe

Snø tallerken fra Wik & Walsøe

Bryllupsgaver som porselenservise markerer seg som en av de mest spesielle gaver å gi noen du er glad i. Benporselen utstråler høy kvalitet og en tidløs skjønnhet som vil vare livet ut.

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe | Porselenservise av benporselen

Wik & Walsøe, er et norsk designstudio som skaper nydelig porselen og glass, hvor å ta vare på- og gi tilbake ligger sentralt i deres DNA.

Det norske designstudioet er stolte av å lage serviser av benporselen, som gjør produktet både slitesterkt og elegant. Servisene er laget for å vare, og med riktig håndtering vil benporselenet utstråle din originale skjønnhet – år etter år.

Med andre ord: et porselenservise garanterer brudeparet både symbolsk kunst og mesterlig håndverk i ett.

Jorden og havet har vi bare til låns, derfor må vi ta godt vare på det, så vi kan gi det videre til neste generasjon. Vår filosofi handler om å ta vare på det vi har fått og forvalte det vel. En dag skal våre barn og barnebarns barn arve det vi omgir oss med

Wik & Walsøe

Slåpe rosa asjett fra Wik & Walsøe

Slåpe rosa bolle fra Wik & Walsøe

Slåpe Rosa tallerken fra Wik & Walsøe

Slåpe dyp tallerken fra Wik & Walsøe

Slåpe gourmettallerken fra Wik & Walsøe

Vi ønsker at vårt porselen kan være med på å skape gode samtaler om viktigheten av å beskytte den naturen som vi alle er en del av. Det er vårt ansvar å gi det vi omgir oss med videre, i litt bedre skikk enn slik vi kjenner den.

Wik & Walsøe

Fordi gaver som varer fortsetter å gi

Wik & Walsøe henter inspirasjon fra vill og vakker skandinavisk natur hvor alt følger naturens rytme – fra farger til mønster.

I deres design representeres det rene, stille og urørte. De skaper en elegant, men likevel uformell stemning i sine produkter. På den måten passer porselenet inn som en naturlig del av både hverdagen, høytider og spesielle anledninger.

Et vakkert porselenservise er en bryllupsgave ethvert brudepar utvilsomt vil verdsette og for evig være takknemlig for.

Porselenservise regnes som en bryllupsgave som tåler tidens tann da det er både høy kvalitet og et klassisk utseende som aldri vil gå av moten. Det er noe fantastisk ved å motta en bryllupsgave som vil minne brudeparet om dagen de sa «ja» til hverandre, i begynnelsen av ekteskapet og i mange, mange år fremover.

Lys gourmettallerken fra Wik & Walsøe

Lys tallerken fra Wik & Walsøe

Lys dyp tallerken fra Wik & Walsøe

Lys sauseterrin med skål fra Wik & Walsøe

Lys bolle fra Wik & Walsøe

Dyp tallerken fra Wik & Walsøe

Vi vil skape produkter som en gang skal gå i arv, og som dine neste virkelig ønsker å arve. Fordi denne koppen, denne tallerken eller denne skålen er fylt med tidens minner – minner som lever videre gjennom produktene.

Wik & Walsøe

Fnugg gourmettallerken fra Wik & Walsøe

Fnugg coup tallerken fra Wik & Walsøe

Fnugg asjett fra Wik & Walsøe

Fnugg etasjefat fra Wik & Walsøe

Fnugg sauseterrin fra Wik & Walsøe

Fnugg dyp tallerken fra Wik & Walsøe

Tagger