Hvert stjernetegn sine kvaliteter og personlighetstrekk som kjæreste og ektefelle

Hvert stjernetegn sine kvaliteter og personlighetstrekk som kjæreste og ektefelle
Annonse:
Feras 6 mai GANT

Hvert stjernetegn sine kvaliteter og personlighetstrekk som kjæreste og ektefelle

Hvert stjernetegn har ulike personlighetstrekk, kall det gjerne grunnleggende kvaliteter som følger stjernetegnet ditt. Ifølge astrologien er det også noen stjernetegn som passer bedre sammen enn andre.

Selvfølgelig kan andre stjernetegn enn de mest kompatible også passe sammen, men de får en annen dynamikk, andre utfordringer og andre målsettinger.

Tekst: Nina Skjemstad, profesjonell astrolog, Foto: Unsplash

Hver stjernetegn som kjæreste og ektefelle - dette kan du forvente

Her er en kort beskrivelse av hvert stjernetegns natur – sterke og gode egenskaper. Liker man disse kvalitetene kan man trives godt med vedkommende. Liker man ikke disse kvalitetene, kan det føre til utfordringer i forholdet. Det er ikke slik at alle som er født i sitt stjernetegn viser typiske kvaliteter for tegnet; de kan være under innflytelse av andre aspekter. Det kan dreie seg om barndom og oppvekst, at de er født med mange planeter i et annet stjernetegn enn det de er født i, eller at man ikke tar seg tid til å være den man virkelig ER.

Hvis du har lest litt om astrologi, er du klar over at horoskop og stjernetegn kan påvirke alt fra personligheten din til karrierevalget ditt, men også kjærlighetslivet, bryllupet og selve ekteskapet.

Det finnes kvaliteter som følger hvert stjernetegn, og her får du se litt om hva du kan forvente av de ulike tegnene.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjon siden 2002.

VÆREN

21. mars – 20. april

Væren som partner

Styrke: Lidenskapelig og spennende, liker aksjon, er handlekraftig og målbevisst. Er ofte idealistisk og liker ikke å gjøre noe halvveis. Væren hengir seg fullstendig til sin kjære, og lever i øyeblikket. Den typiske vær strutter av ideer og kreativ energi. Er du sammen med en vær, får du ikke kjedelige dager. Det er alltid noe nytt på gang. Du må like impulsivitet, innovasjon og initiativ og kan ikke forvente alt for rolige kvelder. Væren har mye energi som trenger utløp. Fysisk aktivitet inspirerer.

Stikkord: Uskyldighet, tro og mot.

TYREN

21. april – 21. mai

Tyren som partner

Styrke: Stabil, stødig, solid og lojal. Tyren er fornuftig, forsiktig, jordnær og betenksom. Tyren kan være en øm og beskyttende elsker, er romantisk og lidenskapelig. Personlighetens sensuelle natur er påvirkelig overfor eksotisk parfyme, hudens mykhet og kroppens sensuelle deler. Elsker all form for berøring og har stort behov for hudkontakt. Trives med rolige kvelder i stabile, harmoniske og vakre omgivelser. Gjerne i sitt eget hjem med og god mat og drikke.

Stikkord: Romantisk, tålmodig og sensitiv.

TVILLINGENE

22. mai – 21. juni

Tvillingen som partner

Styrke: God på kommunikasjon, er intelligent og smart, har mange ideer og kan ha flere baller i luften samtidig. Kan uttrykke flere personligheter, har kvikke replikker og er sosial. Spennende for dem som liker variasjon. Tvillingen har ett nysgjerrig sinn og trenger mental stimulanse. Å reise, oppdage og gjøre noe spennende sammen kan lokke en tvilling. Disse menneskene trives med sosiale kvelder med aktiviteter man kan bryne hjernen og sinnet på. Oppklarende samtaler og filmer man kan lære av inspirerer.

Stikkord: Samtaler, eventyrlyst og nysgjerrighet.

KREPSEN

22. juni – 22. juli

Krepsen som partner

Styrke: Er menneskekjennere, følsom, og trives godt på hjemmebane. Krepsen har evnen til å skape god hjemmeatmosfære, liker å kokkelere, stelle i haven og omgir seg gjerne med blomster. Har stort behov for intimitet og sammensmelting med sin partner, og evner å leve seg inn i sine nærmestes følelser. Er kreativ og har ofte musikalske eller kunstneriske talenter, og evner å ta initiativ til å sette i gang med familiære og stemningsskapende aktiviteter. Familiesamlinger er ideelle.

Stikkord: Intimitet, omsorg og nærhet.

LØVEN

23. juli- 23. august

Løven som partner

Styrke:  Sjenerøs, gavmild, underholdende, leken og morsom preger denne personligheten. Å sette i gang spennende aktiviteter og å skape noe som gjør at andre gleder seg, er noe Løven liker. Løven er ofte kreativ, skapende og liker å være unik. Har ofte karismatisk utstråling og liker oppmerksomhet. En kjælen som en katt og stolt som en løve – når Løven har utrettet noe en kan være stolt av. Stoltheten preger personligheten og handlingene. Kvelden kan gjerne gå med til kosing, lidenskap og nytelse

Stikkord: Sjenerøsitet, glede og kjærlighet

JOMFRUEN

24. august- 23. september

Jomfruen som partner

Styrke: Omsorgsfull, nøyaktig, ryddig og hjelpsom kjennetegner ofte Jomfruen. Dette er som oftest en fleksibel og tilpasningsdyktig personlighet, som er villig til å gjøre mye for at de nærmeste skal trives. Er god på kommunikasjon og trives godt med hyggelige, oppklarende og fortrolige samtaler. Jomfruen har ofte stor arbeidskapasitet, liker bevegelse, forandring og fornyelse. De har behov for å analysere, sortere og perfeksjonere alle ting og trenger en avledning. Trives med de gode samtalene.

Stikkord: Kommunikasjon, renhet og giverglede.

VEKTEN

24. september – 23. oktober

Vekten som partner

Styrke: Initiativrik, vennlig og sosial er denne personlighetens fremtredende egenskaper. Behovet for skjønnhet og harmoni er stort. Ofte har denne personligheten behov for å utfolde musikalske eller kunstneriske egenskaper. Er selvstendig og liker å ta initiativ, men trenger noen å dele med. Liker at andre trives i ens selskap. Trives ikke så godt alene. Trenger å føle seg inkludert. Vekter er fødte selskapsløver og vet hvordan man skal få andre til å trives. Kvelder med sosialisering er perfekt.

Stikkord: Romantisk, vennlig og rettferdig

SKORPIONEN

24. oktober – 22. november

Skorpionen som partner

Styrke: Lidenskapelig natur med evne til innlevelse og empati. Kan sette ord på følelser hos andre. Har behov for spenning og action, og skaper gjerne noe hvis livet blir kjedelig. Liker intimitet og har behov for kontroll. Lar seg ikke lett vippe av pinnen, men er utholdende og perfeksjonistisk. Ingen mellomting gjelder, men sterk intensitet og enten/eller, gjenkjennes i dette stjernetegnet. Skorpioner liker å ha kontroll og er skeptisk til nye situasjoner om de selv ikke har kontrollen. De er veldig private.

Stikkord: Lidenskap, intensitet, engasjement

SKYTTEN

23. november – 21. desember

Skytten som partner

Styrke: En visjonær eventyrer og evig optimist som kan se forbi bagatellene. Er nysgjerrig, vitebegjærlig og liker å være fri. Noen har rik fantasi, forteller historier og eventyr. Andre er fødte skuespillere, komikere og entertainere. Denne personligheten liker å utvikle seg gjennom opplevelser og erfaring og er ikke sen med å gjennomføre det de blir inspirert til. En impulsiv eventyrer med sterk frihetstrang og oppdagelseslyst. Å oppdage verden eller filmer sammen inspirerer.

Stikkord: Optimisme, livsglede, entusiasme.

STEINBUKKEN

22. desember- 20. januar

Steinbukken som partner

Styrke: Denne personligheten er målrettet, handlekraftig og konsentrert. Løser praktiske oppgaver, er pliktoppfyllende og arbeider hardt. Legger seg sjelden opp i andres saker. De fleste er familiekjære, sky og sterke. Anerkjennelse og ros styrker selvfølelsen. Steinbukken blir ofte friere og virker yngre og friskere jo eldre de blir. Trives best med en partner de respekterer. Å oppnå resultater har stor betydning for trivsel og selvfølelse. De trenger å føle seg respektert og liker å se resultater for hver time man forbruker.

Stikkord: Solid, tålmodig, omsorgsfull

VANNMANNEN

21. januar – 19. februar

Vannmannen som partner

Styrke: Fordomsfrihet og interessen for alles unikhet, inkludert sin egen. Fungerer godt i gruppesammenheng og liker teamarbeid. Trekkes mot det som vekker nysgjerrigheten, enten det er en personlighet eller spennende opplevelser. Liker det spesielle og utradisjonelle, evner å skape en aura av mystikk rundt seg. Kan være uforutsigbar. Har en analytisk intelligens og vil være venn med alle. Trives med intelligente samtaler, spill og utvekslinger. Kan virke noe distansert inntil du kan presentere kunnskap som imponerer. Kunnskapsprogram inspirerer.

Stikkord: Unik, mystisk og spennende

FISKENE

20. februar – 20. mars

Fiskene som partner

Styrke: Er en drømmer og romantiker, idealistisk og håpefull. Er enten fullt ut engasjert – eller absolutt ikke interessert. Har på sitt beste evnen til å styre mot fornuftige mål som kan gi berømmelse og rikdom. Er meget tilpasningsdyktig og ser klarere enn de fleste hva som skal til for å lykkes. Leser andre som en åpen bok, vet hva du trenger og oppfatter dine ønsker. Fiskene kan virke urolig og rastløs. De har veldig sterk frihetstrang og liker ikke å føle seg fanget. Trenger friheten til å gjøre som de vil. Motstand kan skape uventede reaksjoner.

Stikkord: Romantisk, idealist og følsom

Tagger